Logo_Sifuwebsite

Terma & Syarat

DAFTAR KELAS
 1. Peserta dikehendaki membawa sendiri peralatan seperti komputer riba (notebook), tetikus (mouse), buku catatan, pen/pensil.
 2. Komputer riba (notebook) mempunyai kebolehan untuk berhubung dengan network (wifi).
 3. Mempunyai perisian pelayar seperti Google Chrome/Mozila Firefox.
 4. Kelas akan dijalankan di ruangan pejabat Sifuwebsite yang terletak di Sentul Kuala Lumpur.
 5. Sekiranya peserta ingin mengadakan kelas di tempat peserta, harus dimaklumkan kepada wakil Sifuwebsite terlebih dahulu dan lokasi yang sekiranya dipersetujui hanyalah disekitar Lembah Klang sahaja. Kos perjalanan wakil daripada Sifuwebsite harus ditanggung oleh peserta dan kos tidak termasuk di dalam pakej yang ditawarkan.
 6. Sekiranya kelas dijalankan di tempat peserta, peserta wajib menyediakan talian internet (Unifi/Maxis).
 7. Kelas akan dijalankan selama 8 jam dalam sehari. (Bermula 9.00am – 5.00pm)
 8. Bagi kelas secara berkumpulan, minimum peserta adalah seramai 2 orang manakala maksimum peserta adalah seramai 10 orang sahaja.
 9. Pembayaran secara CASH atau ONLINE TRANSFER boleh dilakukan sehari sebelum kelas atau pada hari kelas tersebut.
 10. Peserta diwajibkan untuk membayar yuran pendahuluan sebanyak RM30/seorang dan baki selebihnya perlu dijelaskan pada sebelum atau semasa hari kelas berlangsung. Sekiranya peserta membatalkan kelas, yuran pendahuluan tidak akan dipulangkan.
 11. Pembayaran pendaftaran boleh dibuat pada akaun RHB BANK : NALZAH SOLUTION 2-12572-0001354-8. Sila hantarkan ‘Payment Slip‘ melalui Whatsapp pada 012-6966819 sebagai bukti pembayaran.
TEMPAH WEBSITE
 1. Jangka masa pembangunan laman web mengambil masa 14 hingga 30 hari setelah kami menerima semua kandungan yang akan ditunjukkan di laman web.
 2. Harga yang ditawarkan tidak termasuk pembelian domain dan hosting.
 3. Harga tidak termasuk untuk karya seni reka berbentuk gambar. RM40 akan dikenakan untuk setiap karya seni / reka bentuk sekiranya pelanggan memerlukannya.
 4. Bagi pakej berkonsepkan ‘eCommerce‘ harga tidak termasuk untuk caj transaksi dengan menggunakan kaedah ‘Payment Gateway‘.
 5. Pembayaran sebanyak 60% sebagai deposit daripada nilai inbois dan 40% setelah kerja pembangunan laman web selesai.
 6. Pembayaran tempahan boleh dibuat pada akaun : NALZAH SOLUTION  2-12572-0001354-8 (RHB Bank)
Logo_Sifuwebsite
Sifuwebsite merupakan satu branding dimana kami memberikan perkhidmatan mengajar sesiapa sahaja yang berminat untuk membina website sendiri dengan CARA MUDAH TANPA KODING! oh kami juga menerima tempahan sesiapa yang inginkan website.

Hubungi

B-27-1, The Ridge KL East,
Pesiaran Melati Kuarza,
53100, Kuala Lumpur.


+6012-6966819


Media Sosial

Cara Mudah Bina Website © 2020. Nalzah Solution (002995389-M)
apartmentenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram