SifuWebsite

Terma & Syarat

Bagi pelanggan yang berminat untuk menggunakan perkhidmatan daripada Sifuwebsite, disarankan untuk membaca dan fahami segala terma dan syarat yang dinyatakan pada halaman ini ataupun pada ruangan khas di dalam sebutharga.

Tempah Laman Web

 1. Jangka masa pembangunan laman web mengambil masa 14 hingga 30 hari setelah kami menerima semua kandungan yang akan ditunjukkan di laman web pelanggan.
 2. Harga yang ditawarkan tidak termasuk pembelian domain dan hosting.
 3. Harga tidak termasuk untuk karja seni reka berbentuk gambar. RM40 akan dikenakan untuk setiap karya seni / reka bentuk sekiranya pelanggan memerlukannya.
 4. Bagi pakej berkonsepkan ‘eCommerce‘ harga tidak termasuk bagi caj transaksi dengan menggunakan kaedah ‘Payment Gateway’ (fpx).
 5. Pembayaran sebanyak 60% sebagai deposit daripada nilai inbois dan 40% setelah kerja pembangunan laman web selesai.
 6. Pembayaran tempahan boleh dibuat pada akaun : NALZAH SOLUTION : 2-12572-0001354-8 : (RHB Bank).

 

Daftar Kelas

 1. Peserta dikehendaki membawa sendiri peralatan seperti komputer riba (notebook), tetikus (mouse), buku catatan, pen/pensil.
 2. Komputer riba (notebook) mempunyai kebolehan untuk berhubung dengan network (wifi).
 3. Mempunyai perisian pelayar seperti Google Chrome/Mozila Firefox.
 4. Kelas akan dijalankan di ruangan pejabat Sifuwebsite yang terletak di Kuala Lumpur.
 5. Sekiranya peserta ingin mengadakan kelas di tempat peserta, harus dimaklumkan kepada wakil Sifuwebsite terlebih dahulu dan lokasi yang sekiranya dipersetujui hanyalah di sekitar Lembah Klang sahaja. Kos perjalanan wakil daripada Sifuwebsite harus ditanggung oleh peserta dan kos tidak termasuk di dalam pakej yang ditawarkan.
 6. Sekiranya kelas dijalankan di tempat peserta, peserta wajib menyediakan talian internet (Unifi/Maxis/Time/Astro).
 7. Kelas akan dijalankan selama 8 jam dalam sehari (bermula 9.00am – 5.00pm).
 8. Bagi kelas secara berkumpulan, minimum peserta adalah seramai 2 orang manakan maksimum peserta adalah seramai 10 orang sahaja.
 9. Pembayaran secara CASH atau ONLINE TRANSFER boleh dilakukan sehari sebelum kelas atau pada hari kelas tersebut sebelum kelas bermula.
 10. Peserta diwajibkan untuk membayar yuran pendahuluan sebanyak RM30/seorang dan baki selebihnya perlu dijelaskan pada hari sebelum atau semasa hari kelas berlangsung. Sekiranya peserta membatalkan kelas, yuran pendahuluan tidak akan dikembalikan.
 11. Pembayaran pendaftaran boleh dibuat pada akaun : NALZAH SOLUTION : 2-12572-0001354-8 : (RHB Bank).
 12. Sila hantarkan ‘Payment Slip‘ melalui aplikasi Whatsapp pada 012-6966819 sebagai bukti pembayaran.